Opet Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

Opet yakıt firmasının müşteri hizmetleri iletişim telefon numarası öğrenmek isteyenler buradan bilgi alabilir.

Opet yakıt firmasının müşteri hizmetleri iletişim telefon numarası öğrenmek isteyenler buradan bilgi alabilir. opet müşteri hizmetleri telefon numarası 444 67 38, 7/24 mesai saatleri içinde aramak mümkün.

Opet Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

444 67 38 hattı, 444 opet şeklinde olup opet firmasının müşteri temsilcisine bağlanmanız için müşterilerine sunduğu bir iletişim numarasıdır. Bildiğiniz gibi her müşteri, opet firmasından %100 memnuniyet ile ayrılacak diye bir düşünce yok. Hali ile bazen yakıtın kalitesi olsun bazen de görevli çalışan personeller olsun, müşteri ile personel arasında istenmeyen sıkıntılar olduğu gibi farklı şikayetler de olabiliyor. Bu durum karşısında tüketiciler, ilgili firmada çalışan ve sıkıntı yaşadığı personel hatta akaryakıt ürünleri, fiyatlar gibi önem arz eden konularda şikayet talebi açtırmak isteyebilir. Genelde müşteri hizmetlerine gelen soru ve sorunlarda; ilgili personelin kaba davranması, fiyatın var olandan fazla alınması gibi şikayetler gelmekte. Ancak opet müşteri hizmetleri, bu gibi sorunlarda doğrudan çözüm arayışında olduğunun altını çizelim. Yani her hangi bir sorunda bile sizleri memnun etme aşamasında oldukça başarılı bir yakıt firmasıdır.

Opet müşteri hizmetleri mail adresi var olup, yine buradan da istek, öneri ve şikayetleri almaktadır. Gelişen teknoloji ve mobil çağında tek bir email ile sorunların çözüme kavuşturulduğu bilinen bir gerçektir. Hatta mail yerine doğrudan opet twitter resmi hesaplarına yazacağınız bir tweet bile sizlere çözüm olarak gelebilir.

  • Opet twitter hesabı https://twitter.com/OpetTr
  • Opet müşteri hizmetleri telefon 444 OPET – 444 6738 şeklinde
  • Opet mobil uygulaması ise https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opet

şeklinde verilmiştir.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku